Jag fixar och donar!

Idag har jag hjälpt Mamma att dra ner tapeter. Men de dumma tapeterna lossnar inte helt och hållet så man måste blöta papp-resterna och skrapa bort det sista. Men det fixade jag med en blöt trasa och en bilskrapa!





Blandade bilder

Vi har flyttat till hus så jag har inte haft tid att blogga. Vårt hus är jätteskoj, och snart ska det bli jättefint också för Mamma och Pappa ska måla och tapetsera!


Mitt nya rum. det ska målas och bli fint! Men jag leker där ändå, och trivs redan.



Första middagen i huset. Spagetti och köttfärssås! Syns det att jag har haft tofsar i håret?


Ballerinakex till efterrätt! Mums! Ju kladdigare desto godare...


Mamma ger mig ett snabb-bad innan sängdags. Hon tyckte inte att jag kunde lägga mig i sängen full med ballerina-nougat... det hade säkert gått att sova ändå tror jag. Men det var kul att bada i handfatet!



Min bästa kompis Julia kollar in min nya pool. Det var kallt i vattnen tyckte hon. Men vänta bara tills nästa sommar. Då ska det badas minsann! Då ska Julia och jag hoppa från kanten och leka med badbollar!



Jag har fått en piasava-kvast av Mormor! Jag är dunderbra på att sopa. Idag sopade jag till Mamma!

Mormor kom och passade mig igår när Mamma och Pappa städade lägenheten. Jag fick hur mycket som helst av snälla Mormor! En Hello Kitty-mössa, en piasava-kvast, randiga mjukisbrallor med häftig body till, Hello Kitty-set, strumpor och en jättefin hund som heter Husky, det är nämligen en Siberian Husky! Morbror är jättesotis eftrsom han älskar den hundrasen!
Så fick jag såklart lite för tidigt lördagsgodis av Mormor. Never Stop! DET var gott Josefin!


Idag ramlade jag på uppfarten och skrapade mig på näsan så det började blöda. Det gjorde jätteont och jag blev såklart ledsen. Men mamma tvättade med lite tvål och vatten och gav mig en napp och då blev det genast mycket bättre!
Sen satte min Pappa-dag fart. Jag och Pappa har varit på crossbanan, vi har varit på Loppis i Knislingen och hälsat på farfar och faster karin (Pappas faster) och vi har varit hemma och klippt gräset och fikat på vaniljkex och så har vi såklart kramats och pussats en massa. Sen började pappa jobba och då gick jag och Mamma till affären, och det var så mysigt så jag somnade i vagnen. Jag sov ute i friska luften en stund, sen gick mamma och jag (utan vagn) en runda i kvarteret och avslutade med att gunga lite i parken framför vårt hus. Där träffade vi några stora tjejer som kände igen mamma för de har haft henne som vikarie.

Efter en sån fullspäckad dag är det inga problem att somna gott!

Fantastiska jag!

Mamma säger att jag är världens sötaste. Hon säger såna bra saker min Mamma!

Banana Boat Bella

Jag älska banan. Jag älskar att bli fotograferad. Roligast är när jag får kombinera båda två!













RSS 2.0