New size

Dagens värden från BVC:

4580 g
56,5 cm

Två Rosa Prinsessor!

image18

Här är jag i famnen på Mammas kusin Tilde. Visst är vi söta! Tilde älskar rosa precis som jag. Hon är bara 5 år men ändå så här duktig på att hålla lilla mig. Kortet är taget på G-Morbror Sassas födelsedagsfest i lördags. Det var min "debut" på kalas och party. Det var jätteroligt! Mycket folk som ville titta på mig och hålla mig. Men det blev lite jobbigt framåt kvällen. Jag var über-trött men kunde inte somna eftersom det var så mycket spännande att titta på och lyssna till. Men det gick till slut. Jag sov som en stock i bilen hem och när vi kom hem sov jag vidare utan att äta först. Jösses så skönt det var att sova!

Idag ska jag till Anna-Carin på BVC igen och se hur mycket jag har växt. Mamma tycket att jag börjar bli rund om kinderna!

I eftermiddag kommer Mormor, Morfar, Dockan och Melwin. Det ska bli roligt. Kanske blir det en promenad på stan?

Hej då!

Växer så det knakar...

Igår var jag hos Anna-Carin på BVC. Jag väger nu 4270 g och är 54,5 cm lång. Jättebra tyckte AC. Hon tyckte också att jag är väldigt stark i armarna och händerna. Jag sa att jag ärvt det från Pappa  :)
Sen visade jag henne att jag kan fixera blicken samt följa ett föremål med ögonen! Jag är så duktig att det inte är klokt!!! Tiiiidig som G-morbror Benny skulle sagt.

Hej då!

Surprise visit!

Igår när vi kom hem från husvisningen i Bromölla fick vi ett överraskande besök av Ann och Sassa. De var på väg hem från flygplatsen efter en veckas semester i Bulgarien. Trevligt att de tittade inom även om det bara var en kort stund. Ann ser lite skeptisk ut när hon håller mig... jag tror hon tvärtemot alla andra tycker att jag är jättestor. Hennes egen lilla Tjej vägde ju bara ett kilo när hon föddes och var alltså verkligen mini-mini..

image17

Idag ska jag till Anna-Carin på BVC igen. Vägas och mätas antar jag. Och visa att min torsk har blivit mkt bättre. Den är inte helt borta, men nu ser jag mänsklig ut i munnen igen! Men jag nåste säga att medicinen är allt annat än god! Så fort jag bara känner lukten av den på topsen kniper jag ihop munnen så mkt jag kan. Tyvärr vinner alltid Mamma och Pappa ändå och jag får in den gula smörjan i munnen... BLÄÄÄÄ!!!!

Jag - en prinsessa!

Så här fin är jag i min Disney-pyjamas från G-Moster Eva. Det är bara så att jag är superfin i rosa!

image16

Idag har Mormor och Morfar varit här och jag fick en kanonfin, mjuk, luddig filt med Teddybjörnar på och en supersöt rosa body med puffärmar och jordgubbar! Sen fick jag tröja, strumpbyxor och en sparkdräkt av Mormors kompis Elaine. Jättesnällt av hennne! Mamma ska tvätta mina nya kläder ikväll så jag kan börja använda dem snart. Jag har så mkt kläder att jag får byta oftare än Victoria Beckham om jag ska hinna använda allt!

Imorgon komer förhoppningsvis Mammas kusin Josse och hennes sambo Peter. Även Kusin-Vitamin från Linköping ska titta inom på vägen hem från Blekinge. Ska bli kul! Och så ska jag med Mamma och Pappa till bromölla och titta på ett hus. Jag var med på en husvisning i tisdags också men då sov jag i bilstolen hela tiden så jag såg ingenting...

Hej då!

Okej då... några bilder redan nu.

image12

Här är det G-Farmor B som håller mig så fint! Jag trivdes kanonfint i hennes famn. Men så har hon ju många barn och barnbarn så nog vet hon hur man håller en bebis som jag! Jag fick ett kanonfint Änglahalsband med min månadssten av G-Farmor. Det ska jag bara ha när jag ska vara riktigt fin!


image14


Trygg i Farfars famn! Nu har Farfar 3 barnbarn och alla är vi tjejer! Men visst ser han stolt och nöjd ut min Farfar?



image15


Hä är det min kompis Julia som håller mig så fint i handen. Julia är bara 2 år och ändå kunde hon hjälpa min Pappa att mata mig med nappflaska. Hon var jätteduktig. Snäll är hon också! Och söt som få  :)


NU får resten av bilderna vänta till imorgon.

Hej då!

Besök Besök Besök

Ja jisses så mkt folk här r mellan varven. Att lilla jag kan vara så intressant att titta på. Visst, jag är ju en stjärna, men i alla fall  :)

Idag har mina kusiner Isan & Mika och deras mamma, min faster, hälsat på. Jag fick jättefina grejer med bamse och Lille Skutt. Badhandduk, skallra och tossor!

image10

image11

Jag har haft mer besök i veckan, men de bilderna kommer under morgondagen. Jag är för trött nu...

Hej då!

RSS 2.0