Packad :)

Så! Nu har jag packat så jag kan åka till Mormor & Morfar imorgon. Mamma tyckte jag behövde lite mer saker med mig så hon skulle "justera" väskan när jag somnat...

image182

Stora tjejen kan allt och lite till!

Det är inte klokt vad jag kan mycket! Igår när jag badade med Mamma lärde jag mig att plaska! Jag tar sats med hela armen högt över huvudet, sen slår jag allt jag kan rakt ner i vattnet. Det plaskar jättemycket och blöter ner så gott som hela badrummet. Mamma är väldigt lättroad för hon skrattade hela tiden. Ju mer jag blötte ner desto mer skrattade hon. Undrar just om hon skrattade lika mycket när hon fick torka upp allt vatten senare...

Jag har också lärt mig göra "high five". Det tycker både Mamma och Pappa om att göra med mig. Förstår inte varför de blir så uppspelta bara för att jag klappar till dem på handen...

Dessutom så har tand nummer två tittat fram! Det såg mamma i morse och hon jublade som om hon vunnit på lotto. Hon messade Pappa, Mormor & Dockan direkt. Mormor tyckte jag kunde väntat med att fälla fram den tanden till helgen när hon ska passa mig   :)  Tror hon hade velat reta Mamma lite!  hihi...

Lite blandade bilder...

image175
På väg till stan med Mamma. Fleece-jogging-setet är dundermjukt och skönt. En julklapp från Kusinerna!



image176
Sladdar är jätterolga att leka med. Här är det dammsugarsladden jag hittat.



image177
Gymping på gång! Jag gör push-ups i mitt fina pannband  :)



image180
Hej hej! detta är mina fina basker.



image181
Min goding Melwin! Han lånade min stol och min haklapp när han skulle äta kvällsmat.

6 månader idag!

Idag fyller jag 6 månader! Eftersom Mormor & Morfar var här i lördags redan, och Pappa jobbar idag, tänkte Mamma och jag ha en lugn mysdag och fira själva. TRODDE VI!!! Klockan 11 ringde det på dörren och där stod G-mormor och Gert med kaka och present! Vilken rolig överraskning :) Och jag och Mamma som fortfarande hade pyjamas på oss!!!

God fika blev det i alla fall. G-mormor är en fena på att baka! Sen gick vi på stan en runda i det fina vädret. Jag satt och Gert satt en stund på varsin parkbänk och njöt av det varma vädret!

image173

image172

image174

Spare Tire & Tandborstning

Förra veckan var jag med ute på Pappas lager. Där finns hur mycker saker som helst! jag lekte i en stor tub, en sån man drar efter båt om somrarna. Det var jättekul! hela jag fick plats i sitt-hålet!

image167

image168

image169



Jag har en tand på gång! Den har kommit upp lite grand, men syns inte så bra ännu. Däremot så brukar Mamma och Pappa köra in ett finger i munnen på mig bara för att få känna på den. De är helt till sig över denna lilla gadd jag lyckats frambringa. Eftersom jag nu fått denna tand sa Mamma att jag måste vänja mig vid tandborstninng. Så idag fick jag för första gången "låna" min tandborsta och smaka lite på den. Det var ingen konst alls. Jag borstade tänderna alldeles själv i säkert 20 minuter!

image170

image171

Min hjärtebarns-pin

Jag har en fin Hjärtebarnspin på min vagn. Den köpte Mamma och jag för att ge lite pengar till ny utrustning för små barn som föds med fel på sina hjärtan. Det finns två stycken att välja mellan, en är designad av Hasse Alfredsson och den adra av Elon Wiklund. Jag valde Elon Wiklunds för den tyckte jag var finast. Den sitter så fint på min vagn nu! Jag tycker Du ska köpa en Du också. Den kostar bara 25:- och sälja på Hemtex, Tempo, Euroflorist, av skolungdomar m fl.

image166
Min Hjärtebarnspin har två små barn på!


Besök från Ronneby

Igår hade jag haft fullt upp hela dagen må ni tro! Mormor & Morfar kom och hälsade på. Jag blir ju ett halvår på tisdag så vi tog lite fika och firade i förväg. Jag fick en jätterolig skallra i fina färger, en brandmanshaklapp och en haklapp med texten "Om Mamma och Pappa säger nej frågar jag Mormor och Morfar", plus ett jättefint joggingset i grönt/rosa med Nalle-Maja på. matchande strumpor också såklart!
image164

Det är roligt att sitta hos Mormor och busa!


Sen kom Josse & Peter också. Kan Ni tänka... De hade kopt en Nalle-maja-klänning som hör ihop med joggingsetet från Mormor och Morfar! Vilket sammanträffande! Jag kan mixa och matcha som jag vill nu ju  :)
Vi gick på stan och käkade på reatsaurang allihopa och det var väldigt spännande. jag hade aldrig varit där förut så det fanns mycket att titta på.
När vi kom hem busade jag med Josse & peter!
image165
Josse och jag kastade boll med Peter och det tyckte jag var hysteriskt roligt!

Synt-tofsen borta!

Sådär ja! mamma fixade till synt-tofsen nu på morgonen så jag är fin när Mormor & Morfar kommer!

Bilder från Alla Hjärtans dag

På alla hjärtans dag kom Farfar och hälsade på. Han hade jättefina tulpaner med sig till oss. Mamma gillar att ha snittblommor på bordet för hon tycker det ser så "lyxigt" ut.

image161

Mamma hade bakat en jättefin tårta. Men hon tyckte i efterhand att det var lite väl krystat att göra en hel tårta till 3 personer... ha ha. Det är min Mamma i ett nötskal. Det var himla gott med tårta. Grädde är en klar favorit  :)

image162



På kvällen gick vi  till badhuset med min kompis Julia och hennes föräldrar. Hennes Mamma tog många fina bilder med sin kamera och så fort min Mamma har fått dem så sa Ni få se några här på bloggen. Men så här fina var vi i alla fall när vi hade bytt om till våra baddräkter!

image163



Pappa klippte mitt hår idag... Fast Mamma sa att han inte fick. Jag hade lite lugg som hängde ner i ögonen, men eftersom Mamma slarvar så med att sätta den åt sidan med hårspänne så ville Pappa klippa av den. Det va bara det att jag inte tyckte det var så roligt att bli klippt... Så nu har jag kort fin lugg på högersidan och i mitten, och en skitmodern synt-tofs på vänstersidan... hmmm... 

Happy Valentine!

image160

Stora alla hjärtans dag-kramar till:


Min Pappa för allt mys vi har!

Mormor & Morfar för att ni alltid är så snälla och för att ni skämmer bort mig med så många presenter!

Min Gudfar/Morbror för att han är så snäll och för att han är så duktig på att ta på mig min pyjamas  :)

Min Farfar för att han hade så fina blommor till oss idag!

Min kille Melwin för att du är så snygg, och för allt kul bus vi ska hitta på i framtiden!

Mina buskusiner Mika & Isan för att ni är så snälla mot mig och leker med mig när vi träffas. Kramar till Faster & Farbror ockå!

Hjärtebarnet Trinity som mamma och jag läst så mycket om den sista tiden. Hoppas du mår bra!

Min kompis Julia för att vi ska ha så roligt på Tivolibadet ikväll!



Det kommer kanske fler kramar under dagen!

RSS 2.0