Hej Då Bilen!

Idag har jag varit min sista dag på bilen... jättesorgligt... Jag har haft super-duper-goa kompisar och jättesnälla fröknar så jag kommer att sakna dem jättemycket! Jag fick en cd med blandade bilder från min tid på Bilen med mig hem.


Bollgympa!


Ute på lekplatsen.


Vattenlek. Vi experimenterade mycket.


Vi hoppar i vattenpölarna!


Jag älskar att gunga.


Världens bästa fröknar! Bobo (Bodil). Maria & Lotta! Tack för allt!

Jag - Färlövs Imelda Marcos!

Här är mina nya skor! Ett par gympadojjor som jag sprungit runt i hela kvällen, och ett par supertuffa jodphurs med broderade blommor!


Bella Bella Bella...



När man är så stor som jag kan man själv hoppa upp och sätta sig på en vuxenstol. Här hjälper jag mamma att skriva en handlelista! Vi har varit på Willys idag. Och på Skopunkten och köpt nya skor till mig!




Igår åt jag isglass för första gången. Huuu så kallt det var. Men gott. Hallonsmak blev det. Fick en till idag.

Bella News!



Igår fick jag brev från mitt nya dagis att jag är välkommen dit på måndag. Då ska jag börja på Skrindan här hemma i Färlöv. Jag kommer att sakna mina kompisar och Maria, Lotta och "Bobo" (Bodil) men det är ändå spännande att börja på det nya.

I'm an angel!

Mammas julpynt till min dörr!




Jag blir klippt av B-M som även klippte Mamma när hon var liten!



Visst är jag grannare än grannens gris!

Mina nya kläder!

När Mormor & Morfar var här sist fick jag en skitschysst outfit! Rosa leggings med knappar nertill och en gråmelerad tunika med ballt mönster. Det är minsann inte många som är lika snygga som jag!


Mammas och Pappas lilla hjälpreda!

Min kille Melwin brukar hjälpa sin Morfar att skruva, hamra och pilla med små tekniska saker. Jag vill också vara duktig så jag hjälper Mamma och Pappa med huset!

Här kollar jag av hur mycket pellets vi har kvar. Inte mycket att skryta mer. dags att handla ny.


Det börjar ta slut på torr ved. Men här hittade jag en klabb som funkar.


Fast man behöver spegor om det ska ta sig ordentligt. Jag hugger lite med yxan!



Här slänger jag maskeringstejpen som Pappa tar bort från fönsterkarmarna.

Jag badar dockan

Jag fick en superfin blåglittrig dockbadbalja av Benny & Eva. Nu blir min baddocka riktigt ren och fin!




Coolt! Bubblor...


Nu ska dockan bli ren.


Lite tvål måste man ha på svampen.


Tvätta riktigt noga!


Oj så mycket vatten det blir på golvet...


Gott!


Nu är det min tur!


Undrar varför Mamma flyttade in mig i duschen?

Fredagslek

Fredag kväll. Jag är på bra humör och leker jättefint med mina fina leksaker!


Magnetpusslet som jag fått av G-moster Eva är en klar favorit! Jag är väldigt duktig på att fiska upp pusselbitarna med det lilla metspöet.



KRAM! Denna mjuka härliga "vovvov" fick jag av mina Buskusiner i julklapp. Den är jättemjuk och go att gosa med!



Olle får åka en runda i sulkyn. Jag hänger filten på handtaget som Mamma brukar göra när hon kör mig i min vagn.


Jag bäddar fint i min Hello Kitty-docksäng. Bilfilten blir bra.


Precis som Pappa vill jag bli fin varje morgon. I morse satt jag som vanligt i hans knä och rakade mig lite så jag blir mjuk och fin...

Stackars mig!

Idag har jag varit hos doktorn. Såret jag fick när Foppa rev mig hade blivit alldeles varigt och luktade lite skunkigt... Doktorn tyckte inte heller det såg så snyggt ut så jag fick antibiotika som jag ska ta i 10 dagar. Sen fick jag lite tips om hur jag ska göra nästa gång jag slåss med en katt, så jag vinner fighten!

Mamma tyckte att jag var superduktig, både när de plockade bort tejpen som satt fast i det geggiga såret och när de tog en tops och ggnuggade rakt i såret för att ta en odling. Jag skrek ingenting, bara beklagade mig lite. Så när vi hade varit på apoteket gick vi in på ÖoB och köpte lite choklad till mig. Ibland måste man belönas även om det inte är lördag!


Äventyr i Bleka länet...

I fredags kom Mormor och Morbror Tias och hämtade mig så åkte jag med dem till Ronneby. Då kom Melwin och lekte med mig, och så kom B-M och klippte min lugg och fixade till Melwins lockar. Vi blev jättefina.

På kvällen kom Mamma med tåget så då blev det lite Mamma-Mys innan det var dags att sova.


Lördagen var ganska äventyrlig... Först lite naken-bus hemma hos Mormor & Morfar. Det är så skönt att springa naken men jag får nästan aldrig göra det hemma. Mamma säger att jag bara kissar på golvet då!


Naken och i trappan, två roliga saker på samma gång!



Naken, snygg mössa och godis. Det kan bara vara på Hulta!



När vi hade varit i stan med Dockan (utan Melwin  :(  )    åkte vi till G-Morbror Benny med en blomma. Han fyller 50 år på torsdag men då kan vi inte komma. Det var roligt, nästan hela tiden.


Först damsög jag lite åt Benny och Eva.


Foppa var fin tyckte jag. Därför klappade jag honom och tyckte det var supermysigt.


Men sen klappade Foppa mig tillbaka, och det var inte ett dugg mysigt! Han hade ju jättevassa klor och jag förstod inte att han tyckte jag var jobbig... Det gjorde jätteont och blödde i huvudet. Tre rivsår uppe på huvudet och ett ordentligt precis i hårfästet i pannan. Nu får jag nog ett likadant ärr som Harry Potter tror Mamma!
Stort tack till Eva som plåstrade om mig så fint med Robbans sårtejp!


Men, men, jag blev inte dödligt sårad så efter en stund var jag i full gång igen. När vi skulle köra hem till Mormor & Morfar igen hade det kommit jätteycket snö. OJ så skoj det var att sparka runt i snön. Mormor kastade snöbollar framför fötterna på mig och det var jätteroligt!



Bilder från Julen

I år firade jag julafton i Lomma hos Faster Annika, och Juldagen i Ronneby hos Mormor & Morfar och sen G-mormor. Tyvärr glömde Mamma kameran så jag har bara bilder från Lomma. Och lite från Faster karins. Vi julfikade där innan vi lämnade Kristianstad.












Jag fick såklart många fina julklappar. Det kommer bilder inom kort!

RSS 2.0