Kul på dagis!

Idag smygfotade Mamma mig när jag och mina dagiskompisar åkte rutschkana utanför mammas avdelning. Jag åker den stora rutschkanan alldeles själv. Det du Pappa! Det trodde Du inte att jag vågade va?




Min nya fåtölj

Idag har det varit en händelserik dag. Jag gick upp redan strax efter fem i morse. lekte på rummet en god stund med Mamma och lyssnade på Mora Träsk. Sen sprang jag in i dörrkarmen eftersom jag hade en väska på huvudet och inte kunde se nånting... Oj vilken smäll det blev. Då blev jag lite ledsen och satt en lång stund i Mammas knä och bara myste. Sen gick vi in och la oss i sängen och då somnade jag faktiskt en stund. Sen åkte vi till Tollarp och hälsade på team Elvstrand. Tyvärr glömde Mamma kameran så det blir inga bilder på mig och Vovvarna. Kelly har jag ju träffat flera gånger men Vicky hade jag inte mött förut. Hon var dundesöt och jätteduktig på "Vassego". Det har Elvis tränat med henne.

När vi kom hem från Tollarp stod Mormor och Morfar och väntade på oss. De hade varit i Bromölla och hämtat min fåtölj. Den är skitcool säger Mamma. En klubbfåtölj med fotpall i svart skinn. Passar till Mammas och Pappas skinnsoffa. Visst ser jag ut att ha det bra framför tv:n?



Tack snälla Mormor och Morfar för fåtöljen!

Ikväll har jag och Mamma planterat lite Penséer som Mormor köpt på Eko. Sen gick vi och gungade en stund och sen stöp jag som en fura så trött var jag!

Jag renoverar och bygger om...

Det är tur att Pappa har mig så han får hjälp när han snickrar och fixar här hemma. Igår kväll var vi ute och spikade upp bräder där dörren till garaget satt förut. Man måste vara noggrann och använda vattenpasset så bräderna hamnar rakt. Och så måste man såga av bräderna i rätt längd. Eller hur Pappa?







Pappa har mögiga wakeskate-skor när han jobbar i garaget. Jag har superfina regnstövlar!

Station 100

Igår var jag och Jujju på Pappas jobb med Mamma och Madde. Jujjus Mamma Madde jobbar också på brandkåren. Men hon är inte brandman som Pappa. Hon är larmoperatör. Hon svarar i telefon och sen ropar hon i högtalarna till Pappa och de andra gubbarn att det brinner så de måste köra och släcka!

Vi fick sitta i både brandbåtar och brandbilar!





Sen fick vi åka en runda med både TUUT-TUUT och blinkande blåljus innan Pappa fällde ut stödbenen och körde igång stegen med korgen...


Både Juju och Madde och jag och Mamma vågade åka. Jag tror Madde var räddast av alla!






Ser Ni mig?



Så här små såg Juju och Madde ut när jag var högt upp i luften!



Sen gick vi in igen och köpte lördagsgodis i markan. Sen provade vi Pappas hjälm. Den luktade rök och var jättetung! Inte alls lika bekväm som den lilla röda plasthjälmen jag har hemma..




Tack Pappa för att Du var så snäll och visade oss runt på brandstationen och körde oss i stegbilen!

RSS 2.0