Trångt i lyan

Nu börjar det bli lite ont om plats härinne. Inte direkt plats för några partyn om jag säger så. Jag la mig med huvudet neråt för ett tag sedan och det trivs jag bra med. Men så fort Mamma sätter sig ner och liksom sjunker ihop lite, så känns det som om hon trycker ihop hela mig. Då brukar jag ge igen med att puta upp rumpan rakt upp mot revbenen under hennes högra bröst. Tror inte hon gillar det nåt vidare för då tar det bara några sekunder innan hon rätar på sig och jag får lite mer svängrum! He he...

Jag brukar kicka och slå lite med mina fötter och händer också. Det är ganska coolt aktiskt för när jag gör det så liksom böjer sig hela väggen utåt! Ser helfräckt ut! Och ibland svarar Mamma genom att trycka tillbaka, så väggen buktar inåt! Då gäller det att passa sig så man inte har fel kroppsdelar just där!

Min kompis ALX

image7

Här är min kompis ALX från Strövelstorp och hans mamma Tant Lotta. ALX är en toppenpolare för han har lånat ut två kanonfina Baby-gym till mig. Han är så stor nu att han vuxit ur dem.  Snällt av honom att tänka på mig då!

Idag har det varit bökigt värre härinne. Mamma har böjt sig och krängt så in i vassen. Hon har visst varit på Pappas lager och packat massa grejer som skulle skickas iväg. Det är väl bra iofs, men ta det lugnt tack... jag blir ju alldeles ihoptryckt!!!


My cribb!

image6

Så här tjusigt har mina föräldrar tänkt att jag ska sussa så småningom. Inte illa alls om jag får säga det själv. Mamma var lite osäker på om hon skulle bädda med blått eller rosa underlakan... Hon ringde till och med min Morfar och frågade vad han tyckte. Han sa att det nog kommer att passa bäst med rosa, men Mamma valde ändå blått till sist... He he... ja JAG säger då ingenting!

Nu ska vi köra till Brandkåren och hämta Pappa!

Melwin

Igår var min Mormor inne på BB i Kna och hälsade på Melwin. Han var jättesöt berättade hon för Mamma. Här är två bilder!

 

Mamma har precis satt ihop minsäng som jag ska sova i när jag flyttat från min nuvarande bostad. Det var nog ganska jobbigt för det blev väldigt stökigt och bökigt här inne hos mig. Och även om jag inte förstod riktigt vad hon sa... så märkte jag på hennes tonfall och hennes sätt att säga vissa ord... att det nog egentligen inte var meningen att jag skulle höra det..  När hon har bäddat och gjort fint ska jag fixa upp en bild på min fina säng!
Hej så länge!

Jag har fått en syssling!

Godmorgon på Er (eller ja... jag har varit uppe vaken hela natten så jag ska väl sova snart...).

Inatt ringde Mammas kusin Johanna och berättade att jag har fått en syssling 01.17 inatt. Coolt. Hoppas jag får träffa honom snart. Jag vill fråga honom lite om hur livet på utsidan är. Jag är lite orolig att det ska vara kallt och rent allmänt läbbigt. Men han ser rätt nöjd ut på bilden så helt tokigt kan det ju inte vara.

Så här ser han ut i alla fall, Melwin Peterson, 3370g och 50 lång.

image2

Ha det bra så länge Melwin, vi ses om ett par månader!

Hejsan!

Nu tyckte min mamma att det var dags för mig att skaffa en egen blogg. Hon har skrivit lite om mig i sin blogg med jämna mellanrum men det verkar som om hon tyckte jag skulle fixa det själv nu.

Det är alltså jag som är Knodden. Jag bor i en ganska trång enrummare med Mamma som hyresvärd. Här är det tänkt att jag ska bo i cirka 2 månader till. Jag har lyssnat på Mamma när hon pratat med andra och hon vill kicka ut mig snabbare än så verkar det som, men det är faktiskt inte hon som bestämmer det. Jag flyttar härifrån när jag känner att jag är redo för det och inte en sekund tidigare! Trivs faktiskt riktigt bra här. Det är lugnt och skönt och man får vara ifred. Eller nja... min Mamma klämmer ganska mycket på mig om dagarna. Inte vet jag vad det är hon vill egentligen. Kolla att jag fortarande är här? -Hallååååå??? Vart skulle jag ta vägen? Jag bara undrar...
Pappa brukar säga åt henne att sluta trycka så på mig. Han är väl rädd att jag ska vara alldeles bucklig och bulig när vi ses i augusti :)

Idag var jag och blev uppkollad på ett ställe som heter CSK. Nån kvinna vid namn Ingrid körde nån apparat längs ytterväggarna på min lägenhet och kunde se precis vad jag sysslade med!
-HELLO!!! Some privacy please!
Hon kollade mig fullständigt och det fanns ingenting jag kunde göra åt det. Sen basunerade hon ut min vikt till Mamma och Pappa som om det vore en allmän angelägenhet... 1763 g. fattar inte varför det kan intressera nån annan? Jag gav dem svar på tal och visade valda delar av min anatomi för dem! Ha ha...

image1

Nu är jag dock ganska trött. Jag har varit aktiv idag och tränat ganska mycket med hela kroppen, så nu är det dags att vila lite tror jag. Märker på min hyresvärd/Mamma att hon också är ganska sliten, och än så länge får jag rätta mig helt och hållet efter henne när det gäller att gå till sängs... men vänta bara...

Hej Hopp!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0