Sista smygtitten...

Idag var jag på ultraljud igen. De fick inga bilder på mig eftersom jag vägrade ta bort händerna från ansiktet. Men de var ganska imponerade av hur vig jag är! Jag låg med ena foten uppe vid huvudet hela tiden. Gör om det om Ni kan!
Barnmorskan hette Ylva och vet Ni vad hon sa? Att jag var en liten "rundis"! Det var det värsta. Bara för att man lagt på sig lite extra kring magen. Jag menar, vem vet om det blir någon gourmet-meny på utsidan? Det är väl lika bra att bulla upp nu medans man vet vad man får?
3283 gram uppskattade Ylva att jag väger nu. Och hon sa att om jag stannar här inne till den 13 augusti som det är planera kommer jag att väga omkring 4 pannor när jag tittar ut. Då sa mamma att hon tyckte mina nuvarande dryga 3 var alldeles lagom. Tycker hon ja!

Ja, nu är Mamma väldigt nyfiken det kan jag lova :)   Men det är ju inte så himla lång tid kvar tills vi träffas. Jag menar, om hon har väntat så många månader hittills så kna hon gott lugna sig några veckor till...

Hej hopp!

Låt mig va!

Idag var det nån som var och tryckte på mig igen. Alltså, jag har ju lagt mig tillrätta och har det riktigt bekvämt med huvudet i Mammas bäcken. Men idag var det för andra gången någon som började trycka och klämma på mig och liksom försökte flytta huvudet på mig. Så himla oförskämt! Men de lyckades inte så bra för mitt huvud sitter ganska stabilt fast nu. Så det så!

Just nu har jag hicka så det hoppar lite här inne. Men det brukar jag ha några gånger om dagen så det är ingen fara med det.

Hej då!

Min fina stol!

image8

Sådärja, så har man fått en ny fin stol att åka i när man ska åka Pappas Volvo. Visst är den snygg! Vilken tur att min Mamma och Mormor har sån bra smak och hittar så snygga grejer (vagn, bilbarnstol och kläder) till mig.
Mamma är väldigt nöjd med köpet för hon tycker den verkar otroligt lättanvänd och smidig, och framför allt tycker hon att jag kommer sitta väldigt bra och säkert i den här.

Dessutom har Mamma köpt mina första blöjor idag! Vi har tur som har Melwin och Dockan att fråga om allt som vi själva inte har koll på. Vi åkte till Willys och köpte Liberos Newborn. De var över 10 kr billigare där än på Maxi. Tack för det tipset Dockan! Jag har även fått 2 nappar, en regnbågsrandig pyjamas och Baby-bad-olja-nånting som jag ska ha när jag badar.

Vi var och hälsade på på förlossningen idag också, Mamma, Pappa och jag. Pappa tyckte det var lite halvläskigt men Mamma blev nästan sugen! Hon tyckte att eftersom det var så lugnt där idag kunde vi lika gärna stanna och "få det överstökat" som hon sa. Men hon fattar fortfarande inte att det är JAG som bestämmer när det är dags!

Mormor glömde bort att vi skulle till förlossningen så hon ringde Mamma för att fråga vilken typ av byxor jag ville ha (hon hade lovat att köpa byxor i stl 50 till mig för det har jag inga ännu). Men eftersom Mamma inte hade mobilen på fick Mormor beslutsångest och köpte båda två sorterna! Hi hi... Så nu fick jag två byxor istället för ett par. Tack så mycket snälla Mormor. Ja, tack Morfar också för den delen, för även om Mormor är den som gör den mesta shoppingen, så är ju Morfar med på ett hörn  :)

Nu ska vi göra marängsviss!!!

Hej då!

RSS 2.0