Ja må hon leva!

G-moster Eva fyllar år idag och det firade jag nyss med att äta lite chokladpudding på morgonkvisten. Ha en bra dag G-moster. Kram Bella!


Mysmorgon

Idag är det dagis igen. Men Mamma tyckte att vi skulle ha lite mysmorgon först så hon ringde och sa att jag inte kommer förrän lite senare.

Först låg vi och myste i Mammas och Pappas säng. Jag tycker om att ligga med huvudet på Mammas mage och handen i min nappe-påse. Det känns tryggt och bra. Sen la jag mig på soffan och drack välling och tittade på Madicken medans Mamma tände en brasa! Härligt! Madicken är inte klok! Hon går uppe på taket, och det får man ju inte. Det är farligt!





Sen åt jag frukost med Pappa innan han körde till jobbet. Rostad macka och oboy. Mums!


Lite pussel på det så har man fått igång tankeverksamheten inför dagen också. Nu ska jag bara duscha och klä på mig, sen är jag redo för alla busiga kompisar på dagis!


BARNLOPPIS!


Lever på hoppet!



Mormor kan skriva brev!

Min mormor vet minsann hur man skriver brev. Idag kom ett tjockt vadderat kyvert... massor med godis och en PLAYTONES-cd, signerad av samtliga bandmedlemmar! Mamma och jag har dansat och lyssnat på hela skivan nu!


RSS 2.0