GLAD PÅSK

image205

7 månader !

Idag är jag 7 månader!
Jag är så stor och duktig  :)
Grattis till mig!

image204

Min roliga filt!

Jag har kommit på att det är himla kul att leka med Mammas blå filt. Om man kryper in under den blir det som en mysig koja. Man kan få plats flera stycken!
det går kalasfint att leka tittut med den också!

 Bus med pappa!

 Här är jag!

 Var är Bella?

 Tittut!

 Men pappa! Det är ju min nappe!

Bella Gräddnos!

I söndags ville Pappa ha Cheesecake. Mamma fixade det och gissa vem som fick slicka gräddvisparna!!!

image197

image198
Det gäller att ha tungan rätt i mun!

Rela-la-laxa....

Här är jag... chillar lite bara... i min sacco-säck...

image196

Hejsan!

Hinner inte blogga så mycket nu. Jag har fullt upp med att krypa omkring och upptäcka saker. Det är hur spännande som helst :)

Jag har ju varit mycket hos Mormor & Morfar nu när Mamma och Pappa haft mässa i Stockholm. Jag har haft det kanonbra såklart. men det var ända BÄST I VÄRLDEN när Pappa kom hem igen. Oj så glad jag blev! Jag släppte honom inte på flera dagar  :)

Igår badade jag med Pappa och det var jättemysigt. Mycket skum och fullt med vatten i stora badkaret. Jag gillar verkligen att bada. Men helst vill jag bada i badhuset så jag får plats att simma. Det är jag duktig på, speciellt med benen!

image194



Ikväll skulle jag egentligen varit p fest hos Ann. Men Mamma mår lite tjyv-tjockt så vi åkte inte  :(    
Jag som hade sett fram emot att träffa alla igen. Dumma Mamma att gå och bli förkyld och dan just nu! Bättre planering tack. Jag skickade en liten hälsning i alla fall... Hoppas de andra har det riktigt roligt på festen!
Jag festade loss i min egen illla låda idag  :)
image195

Lite blandat om mig:)

Hej hej,

nu är jag hos Mormor och Morfar igen. Ska vara här hela helgen och sen ska jag tillbaka till Skåne på måndag. Då ska jag ÄNTLIGEN få träffa Pappa igen. Det var längesen nu.

Häromkvällen var Robbe hos mig och Mamma. Han skulle plugga svenska och ville väl ha lite studiero, plus nån som förhörde honom. Robbe är Mammas kusin och Gudson vars födelsedag jag snodde  :)
Idag åkte vi tåget tillsammans från Kristianstad till Ronneby.

image183


Idag har jag och Mamma varit hos en jättesöt tjej som heter Alva. Det namnet gillar Mamma. Hon ville att jag skulle heta Alva, men det ville inte Pappa.
Alvas Mamma Ia och Mamma har gått i samma klass i skolan i 10 år men inte träffats på jättelänge. Det var roligt att vara där för Alva var så himla snäll mot mig. Först fick jag låna hennes jättefina flöjt, sen hämtade hon andra fina leksaker som jag fick låna och leka med. När jag var trött och satt i bilstolen, vaggade hon mig så jag somnade jättegott. Inte illa för en liten tjej på 1 1/2 år! Hon ska bli storasyster om 3 månader så hon kanske övade lite på mig?

image185
Mammas kompis Ia och jag. Legohunden jag leker med hämtade Alva åt mig.

image187
Alva gillade min mössa!


Jag kryper ju mycket nu och det är hur roligt som helst att sticka iväg på upptäcktsfärd. Men ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig...

image188


Jag är väldigt duktig på det mesta faktiskt. Här har jag precis bytt sängkläder i Mammas och Pappas säng.

image189


Ibland på mina upptäcktsfärder kommer jag åt utrymmen där Mamma varit lite för snabb med dammsugaren... Farfar och Mamma fick sig ett gott skratt åt mitt ny-odlade skägg  :)

image191

När Mamma och Farfar behövde fixa lite på Pappas lager löste de barnpassningen så här...

image192
-Skicka inte iväg mig bara!!!


Till sist en bild på när jag lyssnar och tittar på min favoritlåt "Lollipop". Den brukar jag titta på på Youtube. Den är jättebra och det är väldigt fina färger i videon tycker jag.

image193


Ikväll var jag hos G-moster och busade lite med Melwin och Ozzy. Det är jätteroligt med de båda killarna! Dockan och Mamma beställde nya namnnappar åt mig och Melwin. Plus att Mormor köpte två fina nappar till mig idag. En fin gul som jag ska ha till min HELLO-KITTY- tröja.

Natti Natti!

RSS 2.0