Tiiiidig!

Som Benny hade sagt, jag är så tiiiiiidig och försigkommen...


Jag kan bre min smörgås själv.


Jag kan måla fint.


Jag kan ha alldeles för stor overall på  mig.


Så här gör jag när Mamma går på toa. Det har Pappa lärt mig, hihi.

Bada Bada Bada!

Jag bara älskar att bada. Jag har lärt mig att stänka vatten på Mamma och det gör ju saken ännu roligare!


Jag och Juju

Idag har jag varit på dagis halva dagen. Sen gick jag och Mamma till affären och handlade innan vi gick hem. Jag gick själv med min ryggsäck på ryggen. Mamma tyckte att jag var super-duper-duktig!

När vi kom hem stod Juju och Madde och väntade på oss för vi skulle ha lite party! Vi dukade fint och åt marängsviss! MUMS!!!






Sen stannade Juju hos mig när hennes Mamma skulle köra några ärenden. Vi badade tillsammans. Jag hade så bråttom att jag glömde ta av blöjan och tröjan innan jag hoppade ner  baljan. Då skrattade Juju jättemycket för det tyckte hon var roligt!




Sen kom Jujus Mamma och pappa med Kina-mat och strax därefter var det dags för mig att sova. Jag var jättetrött efter allt bus och lek med Juju. Hon är min bästa kompis!

Modelejon

Så här snygg blev jag i ny rosa tröja, ny mössa, mina stuprörsjeans och mina nya stövlar. En riktig kalaspingla eller hur?

På mitt nya dagis!

Mitt nya dagis heter Skrindan och där trivs jag precis hur bra som helst! Skrindan är helt nyöppnat och jag, Hugo och Johanna är de allra första barnen som började där. Alla möbler och leksaker har inte kommit ännu, men rutschkanan har kommit och den gillar jag!



Jag älskar pengar!

I tisdags var jag på banken med Pappa. Jag fick tag i en bläckpenna och ritade lite på banktjänstemannens skrivbord. Det gick inte bort. Vad är det för smart gubbe som lägger bläckpennor så jag kan få tag på dem? Hur som helst så tror jag han blev glad för han ville nog ändå ha ett nytt skrivbord. Jag fick nämligen en jättefin spargris som tack för hjälpen! I den stoppar jag alla mynt jag kommer över.
Idag hittade Mamma några mynt när hon städade upp lite i skålen på ena köksbänken och de mynten la jag i lilla grisen. Sen ville jag ha mer. Då fick mamma plocka lite mynt ur sin egen sparbössa. Men jag ville ändå ha mer. Då sa Mamma att hon inte hade fler, men jag såg nog att där fanns mer att ta i hennes burk.. SNÅLMAMMA!



Jag har stil som få!

Igår valde jag själv vilka kläder jag skulle ha på mig. Det blev rosarutiga capribyxor, gul tunika, rosa kofta och min Hello Kitty-mössa. Visst blev jag fin!


Aj aj igen...

Idag testade jag att dyka. Tyvärr inte i vatten utan i soffbordet. Mamma trodde bordet sprack, men det var inte bordet utan mitt ögonlock. Se så fin jag blev...



Men jag har haft roligt ikväll också. Mamma och jag har busat som bara den. Jag gillar att leka i babysittern trots att jag är en stor tjej nu.


Jag kan handla själv!

Idag var jag med mamma borta i affären. Jag är otroligt bra på att köra kundvagn. Jag svänger och slirar och riktigt susar fram i gångarna. Det allra bästa är när jag kommer till ostdisken. Då skulle jag kunna fylla hela vagnen. Men mamma säger nästan alltid att vi har ost hemma. Tråk-mamma.

Se så fint jag handlar!



När vi gick förbi godiset smusslade jag ner en påse med små kexchoklad utan att mamma märkte det. Konstigt nog fick jag köpa dem när vi kom till kassan. Mamma måste varit gottesugen själv för annars hade jag aldrig fått köpa choklad när det inte är lördag! När vi kom hem fick jag sitta på en vuxenstol och äta en bit kexchoklad, MUMS!



RSS 2.0