Glömde...

datum: 070819
tid: 05.15
vikt: 3945 g
längd : 52 cm

Här är jag!

Hejsan,

nu är jag här, inte Knodden som mamma var så säker på, utan "Knodde-Lina"  :)
Det tog lite tid, men jag ville vänta tills jag var riktigt säker på att utsidan verkligen var nåt att ha. Och det kan jag säga att det är den! Lite halvjobbigt var det att ta sig inifrån och ut visserligen, det tog tid... men nu är de bara mys för hela slanten. Pappa älskar att bara ligga och hålla sina stora starka armar runt mig i sängen eller i soffan. Och det gör jag också, det känns hur tryggt som helst! Mamma och jag myser såklart också mycket. Men hon är så trött efter vår förlossning fortfarande, så hon somnar mest när vi ska mysa  :)

Jag har inte fått nått namn ännu utan går under "Snäckan". Eller egentligen Lill-Snäckan eftersom Pappa kallar Mamma för Snäckan, och gjorde så långt innan jag kom med i bilden. Det tycker jag är ett helt ok smeknamn.

Nu ska jag vila lite och snart är det matdags!

image9

Fina fisken

Oj så fint jag får det! Idag kom Mormor med madrassen till skötbordet. Hon har sytt ett jättefint fodral till den av Pippi-tyget Mamma köpte på Åhléns. Där kommer jag att ligga kungligt! Hon hade också med sig ett matchande badkar till mig, ett badlakan med luva och två jättefina gosedjur. Tack snälla Mormor!

Dockan och syssling Melwin var också med här. Så Melwin testade både mitt skötbord och mina babygym och min babysitt. Så nu vet jag att allt funkar.
Jag fick ett paket av Melwin också... en tjejbody i stl 50 och 3 par rosa sockar... he he...

Var och blev klämd på idag också. dagens vikarierande Barnmorska hette Margit. Mormor var med och fick höra mina hjärtljud. Min puls var några slag lägre än de varit hittills. Men det är ju ganska trångt härinne nu så jag har liksom inte utrymme nog att jobba upp nån vidare puls!

Godnatt!

RSS 2.0